Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

De la lumea minunată a plantelor din Gradina Botanică, la pești exotici din Acvariu, la expoziții deschise ale Muzeului și până la tainele Universului prin intermediul Observatorului Astronomic și al Planetariului, toate acestea pot fi vizitate în Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” din Galaţi.

Faleza Dunării

Pe o lungime de 4 kilometri de-a lungul fluviului Dunărea, Faleza Dunării este cea mai vizitată zonă a orașului. În esență un parc cu o suprafață de 30 de hectare, vizitatorii vin aici pentru a se relaxa.

Pentru pescuit, bicicletă, plimbări romantice sau role, Faleza Dunării este un loc care nu trebuie ratat la o vizită a orașului Galați.

Faleza Dunarii
Biserica Fortificata Precista Galati

Biserica Fortificată Precista

Cel mai vechi monument istoric din Galați, construit între 1643 și 1647, Biserica fortificată Sfânta Precista este un edificiu religios din Galați, purtând hramul „Adormirea Maicii Domnului”.

În secolul al XVII-lea, biserica îndeplinea atât rolul unui lăcaș de cult, cât și de cetate de apărare împotriva contropitorilor.

Construită din piatră și cărămidă, Biserica Fortificată Precista are turnul clopotniță inclus în corpul bisericii și podul fortificat.